I kveld ønsket Bogafjell IL å gi noe tilbake til alle trenerne og lagledere som stiller opp kveld etter kveld for coache, veilede, irettesette og trøste våre håpefulle

Til å gi litt faglig påfyll var det selveste Marco Elsafadi, kjent som «Årets forbilde» på Idrettsgallaen i 2006, vinner av «Åpenhetsprisen» av Mental Helse i 2007 for sitt arbeid for ungdom med problematferd, samt fra TV-programmet Mesternes Mester i 2014. Han har også vært elite- og landslagsspiller i basketball i en årrekke, til tross for å ha blitt rammet av en sjelden nervesykdom. Han holder over 200 foredrag hvert år og har vunnet mange priser, blant annet «Årets mest fengslende foredrag» og «Årets foredrag».

Marco gav oss et ekstremt inspirerende foredrag samtidig som han gav oss mange tanker og utfordringer på hvordan vi på best mulig måte kan bidra til idrettsglede og hvilke holdninger vi vil overføre til barna våre og ikke minst hvordan våre holdninger som rollemodeller påvirker barna.

Vi sitter på et stort ansvar og har muligheten hver eneste dag til å påvirke barn og unge til å bli enda bedre verdensborgere og lagspillere.

Tusen takk til alle som tok turen ned til bydelssalen, og ikke minst tusen hjertlig takk for alt dere bidrar med i klubben.
Som Arne sa innledningsvis så er det denne gjengen som er ryggraden i klubben.

Tusen takk også til Marco som gav oss masse gode tanker vi skal ta med oss i videre i arbeidet med de flotte verdiene vi har i klubben.
Minner også om muligheten for de som ønsker til å gi et bidrag til Marcos private fond som gir nødhjelp til flyktninger i Syria. Han er selv palestinsk flyktning, så dette er en hjertesak for Marco.

Vipps til nummer 99006666

Kategorier: Klubbnyheter