Ny nettside!!

Publisert av Kjelli den

Endelig kan vi lansere den nye nettsiden vår.
Den nye nettsiden er «open source» som betyr at det er vi som eier hele oppsettet og kan bygge på og endre akkurat slik vi vil i motsetning til tidligere hvor nettsiden var låst til leverandør og de rammene som lå der. Nettsiden har fått et rent og stilig uttrykk som passer fint med profilen til klubben. Den fungerer selvfølgelig også like fint på pc, mac, mobiltelefon, nettbrett etc.

Noen nye funksjoner er allerede klare, mens andre er i beta (test) eller på tegnebrettet.

Her er noen av de nye funksjonene:

  • Nettsiden har endelig fått et søkefelt som man kan lete i
  • Bedre lagoversikt med kontaktpersoner og kontaktinfo
  • Bedre banekalender som enkelt viser hva som skjer på banene idag og hvem som er hvor (BETA)
  • Bedre kioskkalender, samt at åpningstidene idag og kommende dager viser på fremsiden. (BETA)
  • Instagram-plugin som betyr at alle bilder i instagram som har emneknaggen #bogafjellil vises på fremsiden vår
  • Egen side for A-laget fotball (Under utvikling). Denne viser kamper, referat, tabell etc.
  • Kategorivelger (hvis man f.eks velger håndball så vises kun artikler knyttet til håndball

Denne nettsiden skal være levende, og vi har veldig lyst å fylle siden med spennende nyheter fra lag og utøvere. Derfor har vi åpnet opp slik at alle får lov å være forfattere.
Det betyr at hvis f.eks jenter 2008 er på turnering og har lyst å skrive noen ord om det, så knipser de et par bilder og skriver en kul tekst og sender det på mail til tips@bogafjellil.no
Artikkelen vil da gå direkte til godkjenning, og forutsatt at innholdet er relevant og interessant så vil normalt ligge på nettsiden innen en time under kategorien «lagnyheter»

Viktig å huske på at teksten i mailen blir teksten på nettsiden slik at man skriver sånn at det passer til direkte publisering. Altså at man ikke skriver «kan du skrive en tekst om at jentene har vært på turnering»

I tillegg har også lagt på et par nye funksjoner knyttet til medlemssaker som ligger under medlemsservice. Det ene er en «varslingsknapp» hvor man kan melde fra til styret om kritikkverdige forhold som f.eks trakassering, krenkelse eller annet.

Den andre er en funksjon som vi har kalt for «medlemshjelp»
Noen ganger møter man utfordringer som det kan være vanskelig å lese seg frem til svaret på, og noen utfordringer kan det også være vanskelig å snakke med trener eller lagleder om.
Det kan for eksempel være utfordringer knyttet til familieøkonomi som gjør at man ikke får betalt klubbkontingent eller treningsavgift. Eller det kan være koblet til sykdom som gjør man behøver tilrettelegging, eller at man ønsker å få dekket kostnader i forbindelse med ledsager, eller noe annet som behøver tilrettelegging/støtte. Alle slike henvendelser kan man nå skrive på nettsiden så vil de bli håndtert konfidensielt hvis ønskelig.

Håper at nettsiden og innholdet faller i smak og at dere hjelper til med å holde innholdet levende

HÅND I HÅND – MOT NYE MÅL.

Kategorier: Klubbnyheter