Lyngdal Cup 2018

Publisert av tips@bogafjellil.no den

Helgen 1-5 august troppet Bogafjell opp med hele 11 lag til årets Lyngdal Cup. En fantastisk ramme, mye flott fotball og ikke minst masse masse sosialt. Bogafjell IL vil veldig gjerne rette en spesiell takk til alle frivillige trenere, fedre og mødre som stiller opp 24 timer i døgnet gjennom flere dager for at våre håpefulle skal få oppleve masse idrettsglede og pleie både gamle og nye vennskap. Tilbakemeldingene fra arrangøren er at Bogafjell har oppført seg eksemplarisk både på og utenfor banen og at det har vært fantastiske ambassadører for Bogafjell IL. Her er noen utdrag fra lagene som er sendt inn til tips@bogafjellil.no

Jenter 14 kapret både 1. og 2.plassen i A-sluttspillet

Jenter 14 Bogafjell J14 stilte med 18 jenter i Lyngdal cup. Da ble det for trener Sven Erik «Noras» Nordbø å prøve så godt han kunne med å sette opp to så jevne lag som mulig. Masse hensyn å ta. Noen fra J13 var påmeldt, samt både fra nivå 1 og nivå 2 på spillerferdigheter. Klare å sette sammen to dynamiske lag. Snakke meg om fulltreff. Lag 2 vant sine 3 første kamper og var dermed kvalifisert til A-finale før siste gruppekamp mot normalt solide Bryne. Det ble ett ubetydelig knepent 2-3 tap. Lag 1 vant sine 2 første kamper. Slet seg til en U mot Lyngdal 1. Møtte lørdag kveld Lyngdal 2 og måtte ha minst U for å få A-finale mot sin egen klubb. Det gikk bra. 1-1 etter en thriller av en kamp. Dermed ble det gull og sølv på Bogafjells ivrige jenter 14 gjeng. 8 av jentene har vært med på Lyngdal cup alle 5 år det var mulig. Gratulerer så mye jenter som det første laget fra Bogafjell som stikker av med seieren i A-sluttspillet i Lyngdal Cup. Når det i tillegg er Bogafjell som har både første og andre plass så er det rett og slett imponerende.   Gutter 2006

En flott gjeng fra gutter 12

Gutter 2006 reiste til Lyngdal med hele 3 lag dette året. Vi delte oss inn i 3 jevne lag hvor hovedfokus er det sosiale. Dette var 3. gang for de aller fleste av guttene så overnatting i gymsalen er nå å regne som rutine. Det fine været og alle de flott supporterene vi hadde med oss satte en flott ramme på kampene. Lagfølelsen ble styrket og nye venner ble funnet. Det ble badet både i kulpen og badelandet. Noen var også på disco og ryktene vil ha det til at noen nesten fikk kjæreste også Guttene spilte 15 kamper totalt hvor de vant 10 spilte 2 uavgjorte og tapte 3. Målforskjell totalt ble 71-22 Dermed kan vi si at det var sportslig suksess også. Altså alt i alt kan vi trygt si at Lyngdalscup 2018 var en suksess for 2006 guttene.
Vi anbefaler alle aktuelle lag på Bogafjell til å reise neste år. Ole Petter Sandve Hovedtrener G2006
Jenter 11

Jenter 11 storkoste seg på Lyngdal Cup

Spenningen var til å ta og føle på i det 10 jenter reiste sørover for å være med på Lyngdal Cup for aller første gang. Jentene møtte kl 11 på torsdagen og ble innkvartert på Berge barneskole. Etter at luftmadrasser var pumpet opp, ble jentene raskt enige om at kosebamser fremdeles var innenfor. Disse ble da lagt på hodeputene slik at de fikk slappet litt av før kvelden kom. Deretter var det på tide å få på seg skoene og gjøre seg klare til kamp. Fredagen var det en rolig start hvor jentene fikk oppdatere instachat, snapgram, facechat og alt det der før det ble en tur til Sørlandsbadet. Etter kampen hadde vi ikke mye tid til å snakke med jentene, da var det dusjing og klargjøring til kveldens store happening DISKOTEK OG SKUMPARTY!!! Trenerne fikk ikke være med, men ut fra bildene som kom på kvelden ser det ut til at jentene har storkost seg. Noen var litt bekymret for at skumpartyet skulle ødelegge frisyren eller klærne, men det gikk veldig fint. Lørdag var det grytidlig opp for å gjøre seg klar til turneringens to siste kamper. Jentene var kanonfokusert og skikkelig sultne på å reise hjem fra Lyngdal Cup ubeseiret. Alt i alt har dette vært en skamkjekk helg på absolutt alle måter. De fleste foreldrene fikk seg også en stor overraskelse når de stakk hodet innom basen i løpet av helgen og fikk se oppredde senger og klær som lå fint brettet ved siden av. Jentene våre vant 5 av 5 kamper som det eneste laget av de 21 påmeldte lagene i klassen for jenter 11, men den største seieren denne helgen var hvor gøy jentene hadde det, både sammen som et lag, som klubb og sammen med andre klubber. Jenter 10 Jenter 2008 hadde en topp debut på Lyngdalscup. Alle storkoste seg! Gutter 10 Det var 15 spente gutter fra G10 som reiste ned til Lyngdal onsdag. Samlingspunkt ble gymsalen i Lyngdal ungdomsskole der alle Bogafjellguttene skulle bo. Hver og en fant frem sin madrass, den en større enn den andre, og la seg på rekke langs skilleveggen i salen. Etterhvert kom også Liam fra G9 og meldte seg inn i gjengen. Det passet prefekt slik vi fikk 8 spillere fordelt på to jevne lag. Hovedmålet med turen var det sosiale og å få øvet seg litt på å reise på cup med overnatting. Nettbrett og mobiltelefoner ble igjen hjemme. Torsdag samlet vi alle guttene og foreldrene på en hytte på Sprangereid der vi grillet og badet og på lørdagen ble det en tur til Sørlandsbadet. De andre dagene ble fylt med lek og moro i nærheten av gymsalen og idrettsanlegget. Guttene skal berømmes for eksemplarisk oppførsel gjennom dagene på cup’en og hvordan de håndterte å spille tidlige og seine kamper. Sportslig gikk det også strålende med 9-1-0 i samlet resultat for de to lagene. Det kan sies at det var noe varierende motstand, men også sterke lag fra Bryne og Rosseland ble slått. Lagledelsen synes turen var en suksess på alle områder og det planlegges allerede tur til Lyngdal neste år.