Enjoyguiden har kommet

Publisert av Kjelli den

Enjoybøkene har nå kommet, og lagledere kan hente disse på kontoret idag 1.november mellom kl. 18-20 og fordeler disse videre til medlemmene.

Hvert aktive medlem får utdelt totalt 2 bøker. Dersom en er medlem både på håndball og fotball får man kun utlevert fra fotball.

Lagleder samler inn betalingene og betaler samlet inn til klubben via kontonummer som står på laglederforum.


?

Hva er Enjoy Bonusguiden?

Enjoy er et fordelskort som gir høye rabatter hos kjente aktører innen shopping, spisesteder, aktiviteter m.m. – altså i butikker våre medlemmer bruker til vanlig. Rabatten trekkes direkte når du viser frem kortet ved betaling. Du trenger altså ikke å tenke på oppsparte poeng eller vente på bonus. Kortet er tjent inn etter 1-2 gangers bruk, og med en gyldighetsperiode frem til 1. November neste år, har du god tid til å benytte deg av alle fordelene.

Hva sparer jeg med Enjoy?

Hvor mye du sparer avhenger av hvor ofte du bruker kortet og hvor mye du handler for hver gang. Her er noen eksempler på hva du kan spare:

Hvordan benytter jeg meg av rabattene?

Alt du trenger å gjøre er å vise frem Enjoy-kortet til betjeningen
før du betaler. Rabatten trekkes direkte i kassen.

Hvorfor har vi valgt denne dugnaden?

For å opprettholde det sportslige og sosiale tilbudet er vi helt avhengige av å skaffe midler til drift. Salg av Enjoy gir oss gode inntekter på en enkel måte. Samtidig kan du spare mye penger selv ved å bruke kortet.

Hvordan gjennomfører vi dugnaden?

Alle medlemmer plikter å selge 2 stk. hver. (Det er lov å selge flere!) Guidene er enkle å selge til arbeidskollegaer, venner, familie og lignende – og er også fin å gi bort i gave. Gjennom klubben koster guiden 275,- kroner. Kortet er gyldig helt frem til 1. November 2019.

Lagleder på hvert enkelt lag kommer til å hente og distribuere bøkene ut til medlemmene. (kommer ca uke 44) Lagleder tar i mot betaling for alle bøkene og sender dette samlet til klubbkontoen.

Kategorier: Klubbnyheter