Bogafjell J14-2 og J13-2 til finale i OBOS Cup

Publisert av tips@bogafjellil.no den

WOW FOR EN PRESTASJON!!!
Lørdag og søndag er Randaberg arena plassen å være hvis man er interessert i fotball, og fremfor alt Bogafjellfotball da både jenter 13 og jenter 14 spiller OBOS finale mot henholdsvis Randaberg og Bryne.

Jenter 13 år: Bogafjell 2 – Randaberg 2. Lørdag 3. november klokken 16.00 i Randaberg Arena.

Jenter 14 år: Bogafjell 2 – Bryne. Søndag 4. november kl. 09.00 i Randaberg Arena. 

Om klubben er stolt av dere?
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!

Masse lykke til på lørdag og søndag jenter!!!
KJØR HARDT KJØR STIL!!

 


Tusen takk til Sven Erik Nordbø for kampreferat fra semifinalen til J14-2:

Orre J14 – Bogafjell J14-2

Semi-finale OBOS Cup
Torsdag 25.november kl.16:30
Orre Stadion – sugende naturgress
Resultat: 0-1 (0-0)
Mål: Johanne (42)


For en glede For ett drama For en thriller
Viking-hordene synger og synger på denne strofen hver kamp: «vi skal vinne OBOS – vi skal vinne OBOS – vi skaaaal vinne OBOS»

NÅ KAN DERE ALLE – UNGE SOM GAMLE SYNGE DET SAMME FRA NÅ OG TIL SØNDAG 4.NOVEMBER KL.10:20 Det måtte også bli drama før den tidlige kampstarten. En av våre spillere skulle ha foreldresamtale som drog litt ut (sikker pga masse gode ord :)) – en spiller kom til Orre uten fotballsko. Men dette skulle ikke ta bort fokus.

På uvant underlag ble vi løpende mye i mellom de første 20 minutter. Vi kjempet til oss ballen gang på gang – men underlaget gjorde at vi brukte litt lang til på tilvenning. Selv om vi sprang i «lånå» – så hadde ikke Orre noen store sjanser. Det lille som kom ryddet Marta og resten av forsvaret unna. Ikke så pent – men who give a care (eller who cares iflg Thelma).

Mot slutten av første omgang kom vi endelig fremover på banen. Ikke mye om å gjøre før både Ingvild og Lea ble spilt fri i bakrom. I pausen ble vi enig om å trø til litt mer, og samtidig tørre å prøve å spille litt finere/nærmeste spiller. Da tok ting seg opp. Men underlaget gjorde at normalt storskyttere som Pia og Marthe ikke fikk svung over skuddene. Ble mye løskrutt da underlaget tok mye krefter. Johanne visste råd – hun fyrte av ett høyt skudd mot mål som dalte og dalte – bak keeper og høylytt jubling og ledelse til oss.

Vi hadde egentlig full kontroll helt til overtiden. Da viste Cassie frem farten sin. Tok igjen spissen som var alene med Marta. Sammen fikk duoen avverget til corner. Denne ble feiet bort og etter 36:10 blåste en noe stasjonær dommer med liten aksjonsraduis av kampen.

FINALE igjen. Nesten samme gjeng som vant Kvia B sluttspill skal igjen spille finale. Nå innendørs. Den går høyst sannsynlig mot Bryne. Som de sier på Ålgård «bler vanskela». Bryne er egentlig ett nivå 1 lag som har gjort rent bord på nivå 2. Vunnet alt.

Vårt lag består av de som spiller på nivå 3 ispedd 5 jenter fra nivå 1.

Spiller vi med hjertet så kan alt skje. Innstilling knuser oppstilling

Kategorier: Lagnyheter