Husk krav om politiattest

Publisert av Kjelli den

For å sikre at våre barn er trygge på trening, kamper og på turneringer krever vi at alle med roller i idrettslaget skal fremvise politiattest.

I tillegg skal også foreldre som overnatter med spillere på fotballturneringer fremvise politiattest. Lagleder er ansvarlig for at alle med roller på laget meldes inn til klubben. Dette gjøres ved å gå inn på idrettslagets nettside, og velge medlemshåndtering under «lagledelse» og deretter velge «registrere ny trener/lagleder». Det er ogs lagleder som er ansvarlig for at ingen foreldre er med som ansvarlig voksen på en turnering med overnatting, uten å ha fremvist politiattest. Disse voksne kan meldes inn til politiattester@bogafjellil.no.

Ved spørsmål, ta kontakt med politiattester@bogafjellil.no 

 

Les også mer om politiattest hos Norges Idrettsforbund:
https://www.idrettsforbundet.no/klubbguiden/politiattest/

 

Kategorier: Klubbnyheter