Publiser rett på nettsiden

Publisert av Kjelli den

Visste du at alle kan være journalister på nettsiden vår?

Når det skjer noe i klubben, enten det er uttak til kretslag, spennende kamper i hallen, eller at miniputtene er på turnering på Orre, så er det dette som er spennende for resten av klubben å lese. For å få til dette har vi opprettet en egen mailadresse (nettsiden@bogafjellil.no). Hvis en trener eller lagleder sender til denne adressen så blir det publisert direkte på nettsiden, normalt innen en time.

For at artikkelen skal bli godkjent så må den skrives på en slik måte at den kan publiseres direkte som en nyhetsartikkel. Det betyr at det ligger med bilder og at teksten er skrevet slik at det kan passe for andre å lese.
Hvis man sender en e-post og skriver
«kan dere skrive at vi har vært på turnering» så vil ikke systemet tolke dette som en nyhetssak og meldingen blir stoppet.

Kategorier: Klubbnyheter