Klubbnyheter

Bogafjell opp og stå!

Bogafjell IL vokser og vokser, og det er MASSE spennende på gang i kulissene for at vi skal bli enda bedre, og en enda større aktør i nærmiljøet.

Det begynner å bli vår i luften, vårens fotballskole er fullbooket, A-laget er klar til å starte serien i 4.divisjon, håndballen blomstrer og er i innspurten på en knallbra sesong hvor til og med Camilla Herrem måtte komme og bli med på trening. Flere hundre barn og unge sitter steinklare og tripper for å representere Bogafjell i en haug med kamper rundt i hele distriktet, flere titalls småtasser løper rundt i gymsalen på Buggeland og koser seg glugg ihjel med alle de kjekke aktivitetene lederne finner på, flere jenter, kvinner og mødre treffes hver uke for basket og felles trening og Akademiet har en haug med fotballglade gutter og jenter som gleder seg hver eneste dag.

Alt i alt blomstrer det i klubben for tiden, og flere frø er allerede sådd.
Vi har en ambisjon om at klubben fremover skal være en enda større samlingsplass for bydelen, og vi håper virkelig at Bogalitter og Håbalitter kjenner sin besøkelsestid og støtter opp om aktivitetene i klubben, både som deltager, dugnadsgjeng, frivillige, diverse verv og ikke minst som foreldre og tilskuere/heiagjeng. Når A-laget spiller hjemmekamper satser vi på folkefest og fulle tribuner.
Vi har også fått en liten klubbsang i med den passende tittelen “Bogafjell opp og stå”.
Denne ble fremført første gang under årsmøtet og ligger også på youtube nedenfor.
Nå er den også tilgjengelig både på SPOTIFY og TIDAL, så her er det bare å skru opp popanlegget og begynne å øve!!

Ha en fin dag og nyt helgen kjære Bogafjell!