Fotball

Fantastisk fotballhelg

Tusen takk for en magisk fotballskole. Det vrimlet av smilende barn og voksne og været var virkelig på vår side. Utrolig kjekt og se så mange engasjerte trenere som gir alt for at ungene våre skal få en så bra fotballhelg både sportslig og sosialt. Uten dere – Ingen klubb.. Vi er umåtelig stolt og takknemmelig…

Tusen takk for en magisk fotballskole. Det vrimlet av smilende barn og voksne og været var virkelig på vår side.

Utrolig kjekt og se så mange engasjerte trenere som gir alt for at ungene våre skal få en så bra fotballhelg både sportslig og sosialt. Uten dere – Ingen klubb.. Vi er umåtelig stolt og takknemmelig…
Tusen takk også til alle i dugnadsgjenger med både innkjøp, matservering, baking av kaker og lapperøre og masse annet, og ikke minst til alle som har vært med og planlagt og stelt i stand fotballskolen.
Tusen takk til Bohus for at de var med som sponsor. Setter stor pris på samarbeidet og at dere ser nytten av å støtte vårt arbeid med morgensdagens helter.

Kioskansvarlig Ingunn melder om en fantastisk oppstart av kioskvognen og det virker og som at den ble tatt godt i mot av alle sammen. Barna var nok kanskje mest aktive når vi ser at det ble kjøpt hele 286 (…) slikkepinner. Slushmaskinen vi hadde leid var også en hit og det ble slurpet 194 beger. 🙂 Tusen takk til fotballjenter 2006 for forslaget og til Ståle Rostøl som visste hvordan vi kan leie slushmaskin.

Heldigvis fantes det også sunnere alternativ og der vil vi virkelig takke Matboden og Stein Erik Alvestad for uventet bidrag med FANTASTISK gode sandwich

Også en stor takk til Ståle og Bernti som troppet opp på fredagen og klemte sammen en platting like fort som vi andre bruker på å fortære fredagstacoen Med på laget var også Tor Inge som var en magiker slik at vi i det hele tatt fikk strøm til vognen og kunne åpne lukene.

Alt i alt en sjelden fabelaktig helg for alle involverte, og man kan virkelig konkludere med at vi er verdens beste og heldigste idrettslag som går hånd i hånd – mot nye mål