Lagnyheter

Rapport fra Lunderskov Cup – J15 vant!

Etter at vi har vært i Nørhalne tre år på rad, var det i år ønske om å reise en plass det skjedde litt annet enn bare fotball. En dyr vår med konfirmasjon spilte også litt inn mht tidspunkt for reise. Lunderskov Cup og andre danske turneringer i august blir brukt av danske lag som sesongoppkjøring.

Vi i Bogafjell bruker det som en høstoppkjøring der lag 1 og 2 skal spille 16 seriekamper.

Med minibuss var det avreise Bogafjell kl.03.00 natt til onsdag. 17 av spillerne våre var med på turen. Vi skulle først bo 2 netter på Leilighetshotell i sentrum av Kolding, langt sør i Danmark. Trener, lagleder og noen andre foreldre bodde på samme hotell, også under selve cupen.

Torsdagen ble det grensehandel i Flensburg Citti Gross. Fredag ble det slow motions der jentene gikk til Kolding Storcenter, gikk i byen og noen gikk i svømmelandet Slotssøen.

Innsjekk Lunderskov Cup og skoleinnkvartering presis klokken 15:00 som aller første lag. Kult at vi som eneste lag utenfor DK også kom først til Mølla uten å male. Musikkrommet med svære vindu som kunne åpnes var ganske luksus. Toaletter like utenfor også pluss.

Selve turneringen ble en miniturnering med 3 lag.
Det pleier å være mange flere lag, men av en eller annen grunn var det såpass få i år. Uansett veldig kjekt, vi møtte Otterup og Ammitsbøl/Egtvedt, 2 kamper mot hvert lag og en femte kamp der vinner og nummer 2 i puljen spilte finale.

Resultatene var 3-1, 4-1 , 1-1, 1-1 og 3-0 i finale.
Det var veldig praktisk at turneringen er kompakt, med alle kamper for puljen på samme bane, overnatting rett ved banen, og matserveringen knappe 200 m unna.

I finalen var det satt opp to spillerpokaler. En «beste fighter» og en «beste fair play spiller». Otterup spiller nummer 7 fikk fighter pokalen. Sina fikk Fair Play pokalen. Det hjelper å smile til dommeren selv om han dømmer feil, og det hjelper å smile til motstander som spiller stygt :). Kjekt.

Etter finale var det å spise og dusje før minibuss tok jentene til Hirtshals og ferje på en litt urolig sjø til Kristiansand. Hjemme på Bogafjell ca.kl 03:30.

En annerledes men utrolig kjekk tur med gjengen. Vi var alt i alt svært heldige med både været (lyn torden om natta – regnet når vi ikke spilte – masse sol – fin temp rundt 20g), og vi var heldige som ungikk skader. 5 kamper på 28 timer.
Alle spilte minst halve kamper. Passe grei motstand til å være «oppkjøring».

Nå gjelder det for alle å trene hver trening før den intense og travle høsten kommer.
Nå gleder vi oss til å ta fatt på høstsesongen. Alvoret begynner neste uke!

Sven Erik & Harald