Fredag 22.november ble Bogafjell-jenta Tiril Østvold norgesmester med sitt Klepp J19. Da følger hun med i rekken av jenter med fortid i Bogafjell. Maria Hiim spilte finale NM J16 med Voll IL i 2013 (tap), men vant J19 NM i 2016 sammen med Ingrid Kristine Bøe også fra Bogafjell.

I fjor var Martine Eikeskog med på vinnerlaget fra Klepp. Tiril er faktisk sammen med Ingrid Kristine noen av de yngste utespillere som har vunnet gull i NM J19. Begge var 15 år når de vant.

Tiril begynte med organisert fotball i Bogafjell i sesongen 2009. Da var hun sammen med to-tre andre nabojenter på guttelaget til Frank og Stakki. Etter to sesonger på guttelag så dannet Bogafjell ett jentelag våren 2011. Spilte sammen med jentene i 2011-2015.

Etter 2015 sesongen spilte hun på G12-13-14 før hun tidlig i vår byttet til Klepp Akademi (15-19 år). I sin første sesong (2019) for Klepp har hun vært fast inventar på Klepp IL i 2.divisjon.

En skikkelig fotballjente har nå oppnådd en av sine drømmer, nemlig NM gull. Tiril er også en del av NFF Rogaland sin «toppgruppe» på J14/15 kretslag. Har vært på kretslag fra J13. Nå har nok seieren i Gate-cupen med Melshei Rips gått ned ett hakk på «fotball CVen» 😁

Styret og fotballutvalget i Bogafjell IL ønsker også å sende masse gratulasjoner.
Dette er en veldig sterk prestasjon som det står stor respekt av, og som er med og inspirerer mange av spillerne i Bogafjell IL.

{CAPTION}