Å bli alvorlig kreftsyk forandrer alt – både for den som er syk og de som er rundt. Å få vite at man får leve videre, er den aller beste følelsen i livet. Den følelsen vil vi at flere skal få oppleve. Støtt Krafttak mot kreft!
Foto: Kreftforeningen

Bogafjell IL sin visjon er “HÅND I HÅND – MOT NYE MÅL” og noe av det vi liker aller best med denne visjonen er at den kan brukes stort sett overalt. Enten om det er når vi snakker om lagfølelse, teambuilding, styrearbeid, nivåinndeling, kiosken eller hva det enn skulle være.

En alvorlig og svært nyttig sak som nærmer seg er Kreftforeningens årlige innsamling “Krafttak mot kreft”. Og når klubben blir spurt av Kreftforeningen om vi kunne tenke oss å være med og hjelpe som bøssebærere, så rekker det bare å ta et lite gløtt på vår visjon.

Så klart vi skal hjelpe!!

Nå håper vi at mange av våre 1160 medlemmer med familier kan sette av noen få timer en valgfri ettermiddag mellom 9. og 12.mars.

Det finnes totalt 45 ruter rundt Bogafjell og vi håper at vi skal klare å dekke flest mulig av disse. Man velger selv hvilken kveld man går, men fint om man får det til mellom klokken 17:00 og 20:00

Fyll ut skjemaet nedenfor, så vil Kreftforeningen fordele rutene.

Du kan også støtte Kreftforeningen direkte via denne linken

Kategorier: Klubbnyheter