Jeg heter Arnt Ove Ivesdal, og er med i trenerteamet til G2009 og G2011, samt trenerveileder og hovedtrener for Bogafjell A-lag.

Siden all organisert fotballtrening er stengt i disse corona-tider, er det kanskje noen som sliter med å få gjort all treningsarbeid som er nødvendig. Derfor legger jeg ved 2 artikler, en fra LSK og en fra OS. Der er det tips til treninger, øvelser, etc..I tillegg er det masse kjekke øvelser inne på en nettside som heter jenteskills.no ! De har også lagt ut mange videoer på youtube.noMan kan også finne veldig mange øvelser på nettet. Bare til å søke på det man vil trene på. Skills, skudd, pasninger osv..

Vet at noen trenere er veldig flinke til å lage til øvelser til sine kull, f.eks fotball bingo, konkurranser osv.Men så er det kanskje noen som er usikre på hva som kan være den beste treningen for akkurat sitt barn/ungdom.Da er det bare til å ta kontakt med meg, så kan vi i fellesskap finne ut hva som kan være det rette for ditt barn..

Min tanke er at du kan spørre barnet ditt følgende spørsmål;- Hva er du flink til på banen ?- Hva er du ok på, men vil bli bedre på ?- Hva skulle du ønske du fikk til bedre ?

Da kan vi/dere sette sammen en plan som gjør at barnet/ungdommen din øker mestringsfølelsen sin…Skal man bli god i noe, må det øves masse. Jo flere repetisjoner, jo bedre blir man.

Husk at vi sammen må forholde oss til de reglene som er gitt når man trener.

MvhArnt Ove Ivesdal
Tlf: 91718431
Mail: ivesdal@bogafjellil.no

Kategorier: Fotball