Klubbnyheter

Office 365

Bogafjell IL har gått over fra Google G Suite til Office 365.
Årsaken er at Norges Idrettsforbund tilbyr Office 365 som en tjeneste, så med å samkjøre dette har vi mulighet til å outsource administrasjonen av vedlikehold og support på mail etc. til NFF.

Vi har da også fått tilgang til hele produktspekteret til Office 365 som blant annet Work, Excel, Powerpoint, Teams og Onedrive med hele 1TB lagringsplass pr.bruker.
Som frivillig organisasjon får vi også hele denne pakken uten noe kostnader verken i etablering eller løpende. Dersom vi velger å outsource til NFF vil det tilkomme en årlig servicekostnad. Planen var å gjennomføre dette i løpet av sommerferien når det var lite aktivitet, men så ble det plutselig ganske lite aktivitet litt tidligere..

Overgangen medfører at vi også har byttet mailserver fra Google til Microsoft.
Alle e-post og mapper skal være synkronisert. Forsøk gjerne å logge inn og test at alt virker som det skal, og hvis det skulle være noe som mangler eller er feil så send mail til systemadmin@bogafjellil.no

Les gjerne mer info her: https://www.bogafjellil.no/verktoy/it-oppsett/ eller logg inn på systemet via www.bogafjellil.no/office