FotballKlubbnyheter

Nå starter kampene!!

Endelig starter kampene for barne- og ungdomsfotballen, men samtidig er det veldig viktig å understreke at det ikke betyr at alt er helt som før.
For at vi skal kunne spille fotball på en trygg og god måte har Bogafjell IL innført en rekke tiltak og rutiner basert på regelverk både hos fotballforbundet og helsemyndighetene, og her er vi helt avhengig av en god dugnadsånd både hos spillere, trenere, foreldre, publikum og andre.

Det viktigste av alt er at absolutt alle, både spillere, trenere og foresatte leser igjennom kampreglene klubben har satt. Foresatte må videreformidle innholdet til egne barn. Reglene finner du også som en egen link på fremsiden på bogafjellil.no
Disse reglene sammenfatter alle kravene alle involverte har på seg fra forbundet og helsemyndighetene.

I tillegg må alle spillere fra 13 år og opp, samt alle trenere, lagledere osv gjennomføre et interaktivt e-læringskurs i regi av Norges Fotballforbund. Dette kurset kan man ta når som helst enten på telefon eller PC og tar for seg de viktigste elementene rundt smittevern og korona.
For å få tilgang til kurset logger man seg inn via “Min Idrett” som er et fellessystem fra Norges Idrettsforbund. Kurset må gjennomføres så fort som mulig.

Klikk her for brukerveiledning og tilgang til kurset

Vi håper og tror at vi skal klare dette sammen på en veldig god måte, og vi gleder oss masse til å se de flotte hvite draktene igjen!!