Klubbnyheter

Coronaoppdatering

Sist oppdatert 07.11.2020 kl. 22:00

Status – Fotball

  • Forbud mot all breddeidrett for voksne over 20 år som foregår i grupper med mer enn 10 personer. (Gjelder fra 9.november)
  • Sesongavslutninger og andre sosiale samlinger utsettes til over nyttår.
  • Treninger for barn og ungdom går som normalt, men husk for all del koronavettreglene.
  • Mer info

Status – Håndball

  • Norges Håndballforbund har vedtatt å fryse alle kamper i barne- og ungdomshåndballen, foreløpig til og med tirsdag 10.november.
  • Treninger går foreløpig som normalt.
  • Mer info

Generelt

Bogafjell IL følger corona-utviklingen nøye, og som alle andre er vi spent på hva regjeringens nye tiltak i dag vil kunne bety for oss lokalt og ikke minst for aktiviteten til idrettslagene.

En ting som ble presisert på pressekonferansen i dag var at vi skal unngå unødvendige innenlandsreiser. Styret i Bogafjell IL tar dette på alvor, og inntil videre skal ingen lag reise utenfor regionen i regi av klubben uten godkjenning av styret.

Bogafjell IL er tilknyttet en rekke ulike organ som sitter på et samlet bilde av situasjonen. Vi tenker da først og fremst på Sandnes kommune, Norges fotballforbund, Norges håndballforbund og Norges idrettsforbund.

Blant de nasjonale tiltakene som er beskrevet i dag er ikke breddeidretten nevnt konkret. Derimot står det nevn i noen ytterligere tiltak som kan iverksettes av kommunene i spesielt rammede regioner.

Bogafjell IL har full tiltro til at både regjeringen, kommunen og forbundene vi er tilknyttet gjør vurderinger som er til det beste for folkehelsen totalt sett, og vil som tidligere følge alle anbefalinger og pålegg.

Frem til det eventuelt kommer nye tiltak fester vi også lit til at vi kan fortsette å drive aktiviteten slik vi gjør i dag (bortsett fra tiltakene som står i avsnittene øverst) med god samvittighet og med de smittevernreglene vi allerede har.