Klubbnyheter

Tusen takk Bogafjell Sokn

Idrettslaget ble invitert til Bogafjell kirke for å fortelle litt om det nye Hånd-i-hånd fondet vårt.
Et veldig kjekt møte hvor vi ser at idrettslaget og kirken på mange måter samarbeider om å skape gode trygge og positive rammer for barn og unge i Bogafjell bydel.

Hånd-i-hånd fondet skal bidra til at alle får mulighet til å være med i idrettslaget vårt, selv om man skulle ha utfordringer med økonomi eller andre ting. I tillegg ønsker vi på lengre sikt at fondet skal kunne bidra til andre positive initiativ i bydelen også utenfor idrettsarenaen.

Tusen hjertelig takk til Bogafjell Sokn for pengegave på 5000 kroner til Hånd-i-hånd fondet og for at vi fikk mulighet til å fortelle litt om idrettslaget. Vi ser virkelig frem mot et veldig godt samarbeid med både kirken og andre organisasjoner i området.