[email protected]


Logo
Bli medlem

Trening med Kristina Novak og Malin Holta i Sola håndball

18. april 2024

Lagnyheter
News article image

20 forventningsfulle håndballspillere var ekstra spent på torsdagens håndballtrening når Kristina Novak og Malin Holta skulle komme å lede treningen.

J2011 vant i fjor en trening med Sola damene. Det var ekstra stas å få besøk av Kristina Novak som er landslagsspiller i håndball og bor i nærmiljøet vårt.

Vi startet som vanlig treningsøkten i garderoben med verdier som vi i J2011 står for og hørte hva Kristina mente om det? Hun fortalte hvor viktig det er for både Sola håndball og landslaget å jobbe med gode verdier for å skape et godt lag som vi ønsker å være en del av .

Vi hørte videre om hvor mange treningsøkter Kristina har lagt ned i garasjen for å bli den gode håndballspilleren hun er i dag. Innsatsen må hver enkel gjøre selv! Men det viktigste er å ha det gøy!

Jentene fikk være med på deler av en treningsøkt Sola damene selv har. Det var en annerledes og utrolig kjekk treningsøkt. Vi avsluttet treningsøkten med en straffekonkurranse med Kristina og Malin. Oppsummering i garderoben. Bilder tatt og en fin opplevelse legges i minneboken for J2011. Kom gjerne igjen Kristina og Malin

Custom image
Custom image
Custom image
Custom image
Custom image