[email protected]


Logo
Bli medlem

Noah Bertelsen - kontrakt med Sandnes Ulf

Forfatter: Arnt Ove Ivesdal

22. april 2024

Fotball
News article image

Vi i Bogafjell IL er utrolig stolte over at Noah Bertelsen har fått en 2års kontrakt med Sandnes Ulf.

Han skrev under tidligere i vinter med klubben.

I den forbindelse tok vi en prat med Noah, for å høre litt om perioden han hadde hos Bogafjell, og veien videre til profflivet.

"Årene i Bogafjell var veldig kjekke, og vi hadde en god gjeng med 06`ere som koste oss på trening, kamp og turneringer."

Noah roser trenerteamet på 06`kullet, og sier at pappa (Trond Erik Bertelsen), Ole Petter Sandve, Tore Bjerk, Åse Østad Sindre Bergsagel og Pål Isaksen har betydd mye for han i barn og tenårene.

"Spillerne ble sett på en god måte, og det var trygt og godt å være i klubben."

Selv innrømmer han at han innimellom var en håndfull å håndtere både i trening og kamp, da vinnerviljen var i overkant stor.

Gode minner som Noah husker fra tiden i Bogafjell var da de vant EIK-cupen, og han scoret på straffespark i finalen.

Han nevner også Nørhalne Cup da han var 14år, som et veldig kjekt minne.

Noah ble i klubben til han var 15år. Da følte han for å ta steget videre inn mot toppfotballen, og meldte overgang til Sandnes Ulf G16.

Han føler at de siste to årene har han utviklet den fysiske biten mer, fått opp smartnessen som spiller, valgene som han gjør til enhver tid.

Det har gradvis gitt resultater av å trene med A-laget til Sandnes Ulf.

Den mentale biten har også blitt mye bedre, og der takker han Stig Vik Nedrebø (Viking) for utrolig mange gode samtaler og refleksjoner.

Noah sier; "Stig har hatt stor betydning for karrieren min de siste to årene"

Målsetningen til Noah denne sesongen er å spille så mange kamper som mulig. Prøve å vise seg så godt frem som mulig på banen.

Og det gjorde Noah så til de grader nylig i hjemmekampen mot Raufoss, da han kom inn på banen og fikk seg en flott scoring i 2-0 seieren.

Vi tok også en prat med Ole Petter Sandve, tidligere trener for Noah.

Ole Petter sier at det er veldig kult og kjekt at Noah lykkes. "Når spillere ofrer så mye, samt legger ned ekstreme mengder med egentrening er det stort å se at man lykkes"  

Sandve nevner også at det tidvis var utfordrende å ha en spiller med et slikt enorm vinner-instinkt, både på trening og i kamp.

"Noah ville lære hele tiden, han ville så mye, og han utfordret trenerteamet med masse spørsmål hvordan han kunne utvikle seg mer."

06 kullet var et bra kull med flere spillere som hadde gode forutsetninger for å komme langt, dermed ble treningshverdagen en veldig fin arena for mange.

Til slutt nevner Ole Petter en liten historie fra når de begynte å føre statistikk over vinnerkryss på treningene. Dette gjorde de for å få opp trøkket litt på treningene.

De første treningene tapte Noah med laget sitt, og han ble sint, sur og skuffet over at han ikke vant.

Når han etter noen treninger endelig fikk sitt første vinnerkryss, så skulle han selv loggføre statistikken !

En veldig blid og fornøyd Noah fikk selvfølgelig notere ned seieren sin selv etter trening ☺️

Noah sitt beste råd til ungene i Bogafjell er å ha det kjekt med fotballen, la det være en lek og tren så mye dere vil.

Følg drømmene deres !!

Custom image