[email protected]


Logo
Bli medlem

Glenn-Venn er månedens ildsjel

03. mai 2024

Månedens ildsjel
News article image

Når man er døpt med et kvalitetsnavn som Glenn André trenger man egentlig ikke et kallenavn, men han har vært kjent som Glenn-Venn siden lenge før Viggo Venn slo gjennom. Og det er et kallenavn som passer meget godt.

Glenn André Stangeland har vært frivillig i snaut ti år, og trener på tre ulike årskull i fotballavdelingen. Han er å treffe på idrettsanlegget omtrent hver dag, og kjenner smiler til alle, både små og store, han treffer på og rundt banen. Alltid i godt humør, alltid tid til en prat, og helt fantastisk med ungene. Og faktisk ganske god humor, med noen fine kommentarer på lur mellom slagene på nedre bane.

– Glenn er en super fotballtrener,og en humørspreder. Han tar ansvar for det ene laget etter det andre, og stiller alltid opp. Det er fortjent at han er månedens ildsjel for april, sier daglig leder Arild Sværen.

Han har vært trener for Gutter 2010-laget inntil i fjor, og er fremdeles en viktig brikke både på Gutter 2013- og Jenter 2015-lagene. Han er også stor og viktig kunde i kiosken på øvre bane, og slår seg ofte ned rundt banen for å kikke på andre lag enn der han selv har sine unger. Alltid entusiastisk på vegne av Bogafjell-laget som spiller, og siden han er ihuga Manchester United-supporter er det nok godt at han har noen Bogafjell-lag å heie på i tillegg.

– Jeg tror jeg har vært med G2010 helt fra starten, eller kanskje året etterpå. Både G2013 og J2015 har jeg vært med hele veien, og det har vært knallkjekt. Bogafjell en veldig kjekk klubb med mange gode folk, sier Glenn André.

Han er også flink til å stille opp som trener på fotballskolen, og har attpåtil tatt alle fire grasrottrenerkursene i egen klubb. Glenn André ble tildelt månedens ildsjel-prisen under årsmøtet i begynnelsen på april.