Dagens lagkaptein Leah Amalie ledet laget inn på gressbanen mens det ble sunget «Jentene fra Bogafjell» av full hals. Vi begynte kampen med Maren i mål, Mille i forsvar, Mathea og Leah Amalie på midtbanen og Vilde som spiss. Filippa, Othilie og Tilde begynte som innbyttere.

Sandved begynte med to gode sjanser som en god keeper Maren reddet i stanga, men til slutt fikk Sandved ballen i mål. Men Bogafjell tok tilbake føringen, to nydelige mål av Leah Amalie og Tilde. Både Filippa og Tilde kjempet seg til gode sjanser. Så tok Sandved over spillet, og gikk etter hvert opp til en 5-2 ledelse med fine angrep.

Mathea kjempet egenhendig inn en redusering i tillegg til et nytt Sandved mål slik at vi lå under 6-3 til pause.

I pausen byttet Maren og Leah Amalie som keeper, og jentene bestemte seg for at hvis Sandved kunne score 6 mål på en omgang så kan Bogafjell også gjøre det! Omgangen starter kjempebra ved at Othilie scorer i første angrep, og Mathea var skikkelig på hugget og kom til flere store sjanser. Mille fyrte av en kanon fra midtbanen og skjøt motspiller overende som en bowlingkjegle!

Men mot spillets gang scoret Sandved et par mål og tok over mer av spillet, slik at stillingen til slutt stod 10-4 før Othilie dribler to motspillere og scorer kampens siste mål. Sandveds taktikk med å flytte kampen fra kunstgress til gress for å stoppe Bogafjells raske pasningsspill lyktes denne gangen, men vi skal slå tilbake hjemme på kunstgresset! HEIA BOGAFJELL!!!