Gulljenter 1 spilte mot Donn 1, Mandalskameratene 2, Lyngdal 2 og Madla. Det endte med 2 seirer, 1 uavgjort og tap mot Madla. En imponerende innsats i vanskelige forhold med uvante store mål og kraftige regnbyger. Gulljenter 2 spilte mot Mandalskameratene 1, Lyngdal 1, Donn 2 og SIF. Den første kampen mot Mandalskameratene endte med ufortjent tap, men jentene viste imponerende lagmoral og vant de resterende kampene med god margin.

«Det er utrolig gøy å få reise ti Mandal å få spille mot lag vi vanligvis ikke spiller mot. Jentene har hatt en flott utvikling og viser at de holder nivået til de beste lagene her på Sørlandet» sa trener Eivind Svendsen etter kampen. Tapet mot den lokale rivalen Madla gir bare ekstra motivasjon mener Svendsen. «Vi skal hjem og trene, bli bedre og utvikle oss. Neste år vinner vi», legger Svendsen til.

For lag 2 startet dagen dårlig. «Vi kom litt tregt i gang, men var etter hvert ganske uheldige som tapte. Ballen ville ikke i mål», sa trener Christian Hjelmetveit Ims. Til tross for tap i første kamp beholdt laget den gode moralen. «Det er lett å henge med hodet etter en slik start, men disse jentene har en enorm vilje. De holder humøret oppe og motiverer seg selv», sa Hjelmetveit Ims etter kampene.

Humøret og lagmoralen var fokus første del av turen. Etter noen harde treningsøkter etter ferien brukte jentene lørdagen til restitusjon på Sørlandsbadet. Her forsøkte jentene vannskliekappløp, hinderløype i basseng og monsterbølgen. De voksne deltok også, og for noen ble konkurranseinstinktet vekket. «Nå har jeg slått Torbjørn (Torbjørn Valheim red anm) i vannskliekappløp, hinderløype og i monsterbølgen. Det er en skandale at vi ikke har et slikt badeanlegg på Bogafjell», kommenterte leder for arrangmentkomiteen Tor Kjetil Frøiland.
Neste år venter 7er fotball med større bane og større mål. Men først skal jentene fullføre høstsesongen som starter førstkommende uke med kamper på rekke og rad.

Bogafjell 1: Eline, Mariell, Sunniva, Linea, Ine, Thea
Bogafjell 2: Mathilde, Maren, Mathea, Mille, Vilde Camilla, Tilde, Filippa