Jentene møtte kl 11 på torsdagen og ble innkvartert på Berge barneskole.

Etter at luftmadrasser var pumpet opp, ble jentene raskt enige om at kosebamser fremdeles var innenfor. Disse ble da lagt på hodeputene slik at de fikk slappet litt av før kvelden kom. Deretter var det på tide å få på seg skoene og gjøre seg klare til kamp.

Første kampen gikk veldig bra, og vi kom ut med en knepen 1-2 seier mot Midtbygden.
Etter kampen var det bare å løpe tilbake til basen, hoppe rett inn i bussen og kjøre ned og få seg noe mat, vi hadde mye på tapetet.
Kl 17:00 stod Eiger klar som utfordrer. En kamp vi i utgangspunktet hadde gruet oss til, men som viste seg å være uberettiget. Jentene viste muskler nok en gang og vi kunne notere 5-3 til Bogafjell når en av de mange dyktige turneringsdommerne blåste i fløyten for siste gang.
På kvelden var det åpningsseremoni og vi gikk i tog sammen med 10 andre Bogafjelllag.

Fredagen var det en rolig start hvor jentene fikk oppdatere instachat, snapgram, facechat og alt det der. Etter en god oppvarming i Sørlandsbadet var jentene godt skjerpet til å møte selveste Nærbø klokken 18:20. Bogafjellmålet var spons tett og vi kom seirende ut med 3-0 seier. Skulle dette holde helt inn? Etter kampen hadde vi ikke mye tid til å snakke med jentene, da var det dusjing og klargjøring til kveldens store happening DISKOTEK OG SKUMPARTY!!! Trenerne fikk ikke være med, men ut fra bildene som kom på kvelden ser det ut til at jentene har storkost seg. Noen var litt bekymret for at skumpartyet skulle ødelegge frisyren eller klærne, men det gikk veldig fint.

Lørdag var det grytidlig opp for å gjøre seg klar til turneringens to siste kamper. Jentene var kanonfokusert og skikkelig sultne på å reise hjem fra Lyngdal Cup ubeseiret. Første kamp var mot Lyngdal og siste kamp mot selveste Rosseland. Et lag som har vist seg flere ganger å være et lag som er vanskelig å slå.

Gulljentene tok ut de siste kreftene de hadde og satte både Lyngdal og Rosseland på plass med å vinne 4-2 i begge kampene..

Alt i alt har dette vært en skamkjekk helg på absolutt alle måter. Jentene har vist en lagånd av sjeldne dimensjoner, og i følge Kine og Sølvi som fikk æren av å tilbringe kvelder og netter med jentene så har de stort sett holdt i sammen som et lag gjennom hele turneringen. De fleste foreldrene fikk seg også en stor overraskelse når de stakk hodet innom basen i løpet av helgen og fikk se oppredde senger og klær som lå fint brettet ved siden av.

Det er mulig at alle lag sier det det samme, men vi mener det virkelig. Det er noe spesielt med dette laget, og kombinasjonen av spillere, trenere, støttepersoner, foreldre, søsken og fanklubb forøvrig er full klaff.

Tusen takk til Gulljentene som gikk ubeseiret ut av turneringen som det eneste laget blandt de 21 lagene som stilte i klassen for jenter 11.
Det står stor respekt for den fremgangen dere har hatt, og kanskje viktigst av alt, hvor mye dere har vokst som lag og lagvenninner.
Vi er veldig veldig veldig veldig stolt av dere, og gleder oss til å være med dere på fotballbanen i minst 20 år til.

Også en stor takk til foreldre og alle andre som tok turen ned for å støtte laget frem mot seier.

Spesielt også en stor takk til Kine og Sølvi som viet 3 hele dager omtrent 24 timer i døgnet for å passe på at alle jentene hadde det bra både på basen, når de skulle spise, på disco, badeland og alt det andre.