Årets julebord ble avholdt i Bogafjellhallen hvor jentene (og staben) møtte i flotte gallakjoler og dresser.
Vi koste oss med pizza og brus før noen tok turen inn på discoteket mens andre fant frem brettspill.
Praten gikk i et bankende sett og det er lett å se at jentene trives i hverandres selskap.

Mot slutten av kvelden fikk hver spiller utdelt en innsatspokal for året sammen med en personlig melding til hver enkelt.
På forhånd hadde alle fått i oppgave å skrive noen positive egenskaper om lagkompisene sine, og resultatet av dette ble tatt med i brevet til spillerne.

Sesongen har gått utrolig bra, og begge lagene har spilt kjempemye bra fotball, og vi synes at det spesielt kult hvor flinke de har blitt til å kjøre masse pasninger i laget når de spiller kamp. Det gjør at motstanderne ikke har sjangs til å følge med oss. I tillegg til seriespill har vi også vært med på en del turneringer. Vi var på Jæren Sparebank Cup i april, Sola Cup i mai, Lyngdal Cup i August og Madla Cup i september. Dette året har jentene også vist at de er gode i turneringer og det er utrolig kult å se. (tidligere var vi kanskje ofte litt trøtte på turneringer).

Alt i alt har vi vunnet veldig masse fotballkamper, vi har noen uavgjort og vi har tapt noen kamper. Om vi vinner eller taper er faktisk ikke viktig (selv om det føles sånn mens kampen pågår). Det som er viktig er at vi fortsetter å spille så bra fotball som vi bare klarer, og at vi fortsetter å ta godt vare på den gode stemningen vi har i laget. Klarer vi disse to videre kommer vi til å vinne hva som helst!

Neste sesong blir veldig spennende og vi har tenkt å være enda bedre enn det vi har vært i år.
Vi skal spille 9er fotball, og med flere spillere på banen betyr det at det blir enda viktigere å bruke øyne, øre og stemme for at vi skal kunne ha best mulig samspill i laget.
Vi er alle forskjellige, men alle er like viktige. Det er lett å tenke at det er spiss eller midtbane som scorer mål, men ingen scorer noen verdens ting uten at det finnes gode lagspillere som passer ballen frem eller som stopper motstanderen og snur spillet i vår retning. Også som innbytter har man en ekstremt viktig rolle. At en innbytter står på sidelinjen og roper «kom an jenter!!» kan være akkurat det som skal til for at keeperen gjør en kongeredning og sender ballen raskt ut til forsvaret som sender den riktige pasningen til midtbanen som løper opp langs siden med ballen i beina, finter seg forbi to, tre motspillere med støttepasninger til sentral midtbane før det går en skikkelig kompispasning inn til spissen som header ballen rett i nettet.

Nettopp det at vi er forskjellige, men spiller på samme lag og at vi vil det samme er en av de største styrkene vi har i Gulljentene. Jentene har gjennom sesongen atter en gang vist at vi har verdens beste jenter. De har en energi og et pågangsmot som er helt enormt, og de støtter og hjelper hverandre slik at alle kan være best mulig i det man skal gjøre, samtidig som det er lov å gjøre feil.

Ønsker alle fans og spillere en god og fin juletid, så gleder vi oss til neste sesong.

Juleklem fra
Gulljentene