Hva er Enjoy Idrettsrabatten?

Enjoy Idrettsrabatten er en app, som gir høye rabatter hos kjente aktører innen shopping, spisesteder, aktiviteter m.m. – altså i butikker våre medlemmer bruker til vanlig.

Appen er gratis å laste ned og utforske. For å få tilgang til alle rabattene må man kjøpe en «voucher» som inneholder en verdikode som du registrerer i appen.

 

Hvordan benytter jeg meg av rabattene?

Husk å si ifra til betjeningen at du har Enjoy straks du kommer til kassen. Vent med å klikke «Løs inn» til du skal betale. Kupongen er grønn i 5 minutter.

 

Hva sparer jeg med Enjoy?

Hvor mye du sparer avhenger av hvor ofte du bruker appen og hvor mye du handler for hver gang. Du finner godt utvalg av tilbud både lokalt og ellers i landet. Dette betyr at familie og venner som bor andre steder i landet, også kan kjøpe Enjoy av deg. Med Enjoy kan du handle på tilbud når du vil, og hvor du vil.

Appen er tjent inn etter 1-2 gangers bruk, og med en gyldighetsperiode frem til 1. November neste år, har du god tid til å benytte seg av alle fordelene.

 

Hvorfor har vi valgt denne dugnaden?

For å opprettholde det sportslige og sosiale tilbudet er vi helt avhengige av å skaffe midler til drift. Salg av Enjoy gir oss gode inntekter på en enkel måte. Samtidig kan du spare mye penger selv ved å bruke appen.

 

Hvordan gjennomfører vi dugnaden?

Voucherne er enkle å selge til arbeidskollegaer, venner, familie og lignende – og er også fin å gi bort i gave. Gjennom klubben koster voucherne 350,- kroner. Gyldigheten på voucherne er fra 1. November 2021 og helt frem til 1. November 2022.

Vi håper på god oppslutning om dugnaden og på forhånd takk for innsatsen!

 

Tips til salgsargumenter:

  • Enjoy inneholder et bredt utvalg av attraktive butikker. Mange av dem bruker du allerede!
  • Du kan handle for så mye du selv ønsker – rabatten gjelder hele kjøpet.
  • De fleste familier bruker mye penger på sko, klær, aktiviteter, sportsutstyr osv. i løpet av året. Med Enjoy kan du redusere disse nødvendige utgiftene betraktelig.
  • Med Enjoy slipper du å vente på at varer kommer på salg (gjerne når sesongen er over), men kan alltid handle med rabatt – når det passer deg.
  • Appen er tjent inn etter 1-2 gangers bruk (og kan benyttes ytterligere hos over 2.000 brukersteder).
  • Appen er gyldig helt frem til 1. November 2022, så du har god tid til å benytte deg av rabattene.
  • Du betaler ikke kun for å støtte klubben, men får også noe du faktisk har glede av selv.
  • Enjoy er en fin gave å gi bort.