Vi gratulerer Bogafjell G16 med seier i OBOS cup finalen mot Avaldsnes. Det ble en kamp mot et lag som la 11 mann i forsvar. Etter mye balltrilling klarte gutta til slutt å sette ballen bak motstanderens keeper. Dette ble det eneste målet i kampen. For en perfekt avslutning på en fantastisk sesong.

G16 gikk ubeseiret gjennom sesongen med laget som spilte på nivå 1. Laget vant med 7 poengs margin til Hana på 2 plass. Laget vant med en målforskjell på pluss 21.

G16 sitt andre lag fullførte også sesongen med seier i sin pulje, 2 poeng foran Riska på 2 plass. Riska var eneste lag som tok en seier fra et ellers ubeseiret Bogafjell lag. Dette laget hadde en målforskjell på pluss 52.

Trener teamet er veldig imponerte over gutta. De har vært meget treningsvillige, og de har alle hatt en fin fotballutvikling, noe resultatene viser. Vi har hatt et godt samarbeid med G15 gjengen som har supplert spillere til G16 og vice versa. Modellen har gitt mange spill på flere lag og nivå, noe vi tror har bidratt positivt, både sportslig og utenfor banen. G15 gutta er også en del av OBOS laget, så vi håper på mange tilskuere fra en total G15/G16 tropp på ca 50 spillere.