Kafèen i Bogafjellhallen tilhører Sandnes kommune, og det er viktig at vi er nøye med orden og renhold når vi forlater lokalet slik at det ikke fører til ekstraarbeid for neste mann.

Den som booker møterommet er også ansvarlig for at nedenforstående punkter er gjennomført når lokalet forlates.
Dersom lokalet skal overtas av et annet lag umiddelbart etterpå så skal allikevel punktene som vil være fornuftig å gjennomføre utføres før neste lag overtar. F.eks tørke av bordflater, tørke smuler, vaske kaffetrakter etc.
Siste person som har møterommet er også ansvarlig for gulvvask.

Dersom sjekklisten er mangelfullt gjennomført kan vi risikere å få en ekstraregning for renhold fra kommunen.
Denne vil i så fall videresendes til ansvarlig lag.

 

Dette skal gjøres før kafe/kjøkken forlates etter bruk

  1. Bord tørkes av og er det kliss, brus etc. skal dette vaskes av med fuktig klut. Det samme gjelder for gulvet i kafeen. Hvis det er kaffeflekker skal disse vaskes bort.
  2. Bord settes slik som vist på bildet, alle stoler henges opp på bordene.
  3. Det skal ikke settes igjen tomembalasje/søppel i kafe/kjøkken. Alt skal kastes i container.
  4. På kjøkken skal alle benker vaskes skikkelig. Det skal ikke stå noe som ikke er fast inventar på benkene når dere er ferdig. Alt har sin plass enten i skuffer eller skap.
  5. Gulvet på kjøkken skal vaskes med litt vann slik at det ser reint ut.
  6. Oppvaskemaskinen skal være ferdig hvis denne har blitt brukt, før dere forlater kafeen. Dere følger instruksen for avtapping av vann osv. i oppvaskemaskinen. Kurven med nyvasket bestikk plasseres på en egen tralle og settes inn i skapet ved døra på kjøkken, slik at det kan tørke.
  7. Alt av kjøkkenutstyr, gryter osv skal vaskes før det settes på plass i skapene. Kolbe og beholdere til kaffetraktere og kaffekanner skal skylles.
  8. Kakefat fra dugnadsbaking skal vaskes/tørkes av og settes oppå frys/kjøleskap. Det skal ikke være slik at en får masse smuler i hodet, på klær og på gulv når disse tas ned.
  9. Skitne mopper og filler legges i en hvit søppelsekk, knyt igjen og legg posen under den hvite vasken på kjøkken. Renholder henter denne dagen etter og vasker det. Renholder setter på en ren mopp på stativet og legger opp to mopper ekstra, samt rene kluter og gnihåndkle.
  10. Hvis det er noe som mangler så som Zalo, såpe/tørremiddel til oppvaskmaskin, oppvaskkost eller gryteskrubb. Gi beskjed til hallbetjening eller den som er ansvarlig, som igjen sender en mail med mangler til undertegnede.

 

Klikk her for å gå til reservasjonsskjema